Artiesten

Aart Staartjes en Murth Mossel schitteren op witte doek in VS

De Nederlandse speelfilm Bloody Marie beleeft binnenkort haar debuut in de VS en Canada. Mark Rietman, Teun Luijkx, Aart Staartjes en Murth Mossel vervullen de hoofdrollen.

Vorige maand was de première van de film op het Filmfestival Rotterdam. In deze tweede film van regisseur Guido van Driel volgen we een drankzuchtige, maar succesvolle striptekenares die op de Wallen woont en uiteindelijk in de goot terecht komt. Ze verliest steeds meer de controle over haar leven en belandt steeds vaker in conflicten, met catastrofale gevolgen. Producent Family Affair Films verkocht de film aan Uncork'd Entertainment, die het zal uitbrengen in de VS en Canada. In Nederland draait de film vanaf 28 februari in de bioscoop.

De wederopstanding van een Klootzak

Van Driel regisseerde eerder 'De wederopstanding van een Klootzak'. Hij omschrijft zijn nieuwe werk als een film die "zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen. Het is een overlevingsfilm met oog en oor voor de schoonheid van het alledaagse."

Tobbende gezondheid van Aart Staartjes

Onlangs werd bekend dat Aart Staartjes (80) niet in het toneelstuk 'Een goed mens' zal spelen. Zijn rol is overgenomen door Jules Croiset. Victor Reinier speelt zijn jongere ik. Eind 2017 kreeg Staartjes een beroerte, maar waar hij nu precies last van heeft, is niet bekend. Tijdens het repetitieproces besloot hij zijn rol terug te geven. "Hij maakt het goed, maar is niet fit genoeg," aldus het persbericht.

Murth Mossel

Murth Mossel schittert momenteel in de voorstelling Pauwer. Genadeloos grappig, vol scherpe humor en ook met een aantal ontroerende momenten.

Benieuwd naar het volledige aanbod van theatervoorstellingen? Kijk snel in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater