Artiesten, Familie, Voorstellingen

Aad van Toor herstelt goed van hartoperatie

Aad van Toor herstelt goed van een spoedoperatie die hij moest ondergaan nadat zijn hart was dichtgeslibd. Dat vertelt de bekende acrobaat op zijn eigen website. "Inmiddels ben ik goed herstellende van drie bypasses (omleidingsoperaties) aan mijn hart". Ook werd hij tijdens het bezoekuur blij verrast door broer Bas.

"Ik roep al jaren: 'Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen'. Maar dat lachen ging steeds moeilijker de laatste tijd. Ik voelde me per dag drie dagen ouder en vermoeider worden," zo vertelt Aad van Toor. Het was duidelijk tijd voor een grondig medisch onderzoek en al snel werd bekend wat de oorzaak was. Zijn hart was zo ver dichtgeslibd dat hij met spoed in het Erasmus UMC moest worden opgenomen.

Maar gelukkig herstelt hij zich nu prima. Adriaan kon zelfs als weer het liedje "Wij zijn de beste vrienden" zingen met zijn oudere broer! "Oh ja, dat vergat ik bijna. Via deze weg wil ik graag al het medisch personeel bedanken die mij met vakmanschap en inzet hebben geholpen zodat ik voorlopig nog kan zeggen: Wat er ook gebeurt...."

Ben je op zoek naar een kindervoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater