Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Man met Hoed
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Man met Hoed

Circuswerkplaats Boost

Circuswerkplaats Boost is niet zomaar een theater. De voorstellingen zijn doorspekt met acrobatiek, dans, muziek en slapstick. Levende kunst die geen moment verveelt! Theater als spiegel van jezelf; dat kun je verwachten in hun voorstelling 'Man met Hoed'.

Vechten en verzoenen
Deze voorstelling confronteert je met de vele kanten die iedereen in zich heeft. Een man opent de deur in zijn woning en staat oog in oog met zijn vele alter ego's. Hoe kun je je verzoenen met al je gedaantes, zonder dat er eentje overheerst? Verlies je je mannelijkheid door te zacht te zijn? Wie is je ware ik? Aantrekken en afstoten, vechten en verzoenen. Ieder van ons levert een innerlijke strijd met zichzelf.

Vragen zonder antwoorden
Het geheel doet denken aan het surrealistische schilderwerk van René Magritte. Net als zijn schilderijen, roept deze voorstelling vragen op zonder ze direct te beantwoorden.

De voorstelling Man met Hoed is geregisseerd door theatermaker Jakop Ahlbom. In 2009 was deze voorstelling al succesvol op festivals in het land. De vernieuwde versie doet nu de theaters aan.
Geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Dat communicatie geen woorden nodig heeft, wordt hier duidelijk. Deze woordeloze voorstelling vol symboliek beneemt je drie kwartier de adem!