Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Live in Concert
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

Live in Concert

Rafet el Roman

Rafet El Roman komt naar Nederland voor een concert. Hij staat bekend om zijn romantische muziek. Het is nu je kans om Rafet El Roman live te zien en horen. Al vanaf jonge leeftijd ontwikkelde Rafet El Ramon een passie voor muziek. Hij schreef zelf nummers en de stap naar het zingen volgde al snel. In Duitsland heeft Rafet El Roman in 1992 al furore gemaakt. Hij ontving daar zelfs de prijs voor ‘Talent van het Jaar’. Bereid je voor op een avond vol romantiek. Een concert van Rafet El Roman maakt dat je helemaal in de stemming raakt.

Recensies

Gerard Thomas Kempen
18-04-2017 20:35

Wilminktheater / Enschede

Wij zijn inmiddels trouwe bezoekers van TivoliVredenburg. Op zaterdag 15 april 2017 zijn wij naar een concert geweest van Rafet El Roman. Zoals wij van TivoliVredenburg gewend zijn, was ook zijn muziek (inclusief die van zijn bandleden) van hoge kwaliteit. Hij en zijn bandleden verdienen een uitverkochte zaal!

Wij hebben echter wel een klacht over de uitvoering. Het mondelinge contact ging uitsluitend in het Turks, waardoor wij ons buitengesloten voelden. Er werd tussen de nummers vaak uitvoerig gesproken, hetgeen voor ons vervelend was. Wij zijn in Nederland waar de voertaal Nederlands is. Artisten / musici die de Nederlandse taal niet kunnen spreken, dienen in het Engels te communiceren.

Ofschoon het een heel goed concert was, bedenken wij ons de volgende keer of wij wel naar een concert met Turkse artisten gaan.