Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Legally Blonde
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Legally Blonde

Musicalgroep The Cast

Elle Woods heeft alles wat haar hartje begeerd. Ze is het populairste meisje op school, haalt goede cijfers en is smoorverliefd op haar vriendje Warner Huntington lll. Maar Warner gaat na de high school rechten studeren aan Harvard, en een simpel meisje als Elle past niet meer in zijn volwassen toekomstbeeld. Hij verbreekt de relatie, maar daar laat Elle het niet bij zitten!
Met een indrukwekkend essay weet ze binnen te komen op Harvard. Maar op de rechtenfaculteit werkt het anders, en is ze een typisch buitenbeentje met al die roze kleding en haar platinablonde haar. De gehaaide professor Callahan maakt het haar graag moeilijk, en tot overmaat van ramp heeft Warner zich verloofd met het meisje waar ze een hekel aan heeft!
Gelukkig krijgt ze hulp van Emmett, een laatstejaars student, en haar nieuwe vriendin Paulette. Zal het haar lukken om Warners hart opnieuw te veroveren?

'Legally Blonde' is gebaseerd op de MGM film met Reese Witherspoon, en bevat alle elementen van een succesvolle musical. De hoofdrollen worden o.a. gespeeld door Marijke Wijnsma, Frank Dijkhof en Paul Ostendorf.