Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / LE NOZZE DI FIGARO (MOZART)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

LE NOZZE DI FIGARO (MOZART)

The Royal Opera

De bekende opera van Mozart wordt opgevoerd door The Royal Opera. Figaro, de vroegere Barbier van Sevilla, is in dienst van graaf Almaviva. Voor zijn huwelijk met Susanna, het kamermeisje van de gravin, heeft Figaro toestemming nodig van de graaf. Deze heeft juist in een grootmoedige bui afstand gedaan van zijn ‘recht op de eerste nacht’ met de bruiden van zijn personeel.

De rokkenjager heeft daar echter al weer spijt van, bekoord als hij is door de lieftalligheid van Susanna.
De gravin en Susanna willen hem straffen voor zijn overspelige gedrag en ervoor zorgen dat het grafelijk paar in liefde wordt herenigd. Op de trouwdag van Figaro en Susanna speelt Susanna de graaf een briefje in handen: een uitnodiging voor een rendez-vous.Toch zal zijn niet degene zijn die hij daar treft ...
Live Cinema
Naast toneel, dans en opera in de theaterzalen en (3D)films in de bioscoopzalen maakt Theater aan de Parade ook een cross over tussen de verschillende genres. Zo kunt u nu ook genieten van de beste opera-, dans- en musicalvoorstellingen die LIVE vanuit 's werelds meest prestigieuze theaters worden vertoond op het witte doek. Door de sublieme geluidskwaliteit en close-up beelden lijkt het alsof u de voorstelling ter plekke bijwoont. U heeft altijd het beste zicht. Na afloop of in de pauze staat er een drankje en een hapje voor u klaar in het Theatercafé. U betaalt voor dit geheel verzorgde avondje uit slechts € 22,50 per persoon. Bovendien bespaart u zichzelf een retourtje Londen.