Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / La Bohème (Puccini)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

La Bohème (Puccini)

The Royal Opera

The Royal Opera rechtstreeks vanuit The Royal Opera House in Londen met 'La Bohème' op het witte doek van Theater aan de Parade. Met gratis inleiding door Erik Jan Bakker.
Parijs, 1830. Vier artistieke vrienden delen een vervallen appartement. De kunstenaars zijn ‘Bohemiens’, die weinig geld hebben, maar een ware passie voor het leven bezitten. Op kerstavond willen de vrienden feestvieren in de lokale kroeg, maar Rodolfo blijft thuis. Geheel onverwacht klopt de beeldschone buurvrouw Mimi aan. Het is liefde op het eerste gezicht. De magische eerste dagen komen abrupt ten einde, als blijkt dat Mimi een dodelijke ziekte heeft.

Door de goede beeld- en geluidskwaliteit van de zalen lijkt het alsof u ter plekke bij de voorstelling aanwezig bent en ziet u wat er op het toneel gebeurt in close-up. U heeft altijd het beste zicht. Dit seizoen worden met name de opera's en balletten van een van de meest toonaangevende operahuizen ter wereld vertoond: The Royal Opera House. Na afloop of in de pauze staat er een drankje en een hapje voor u klaar in het Theatercafé. U betaalt voor dit geheel verzorgde avondje uit slechts € 22,50 per persoon.

LET OP: Voorafgaand aan deze vertoning is er een gratis inleiding door Erik Jan Bakker om 19.15 uur.