Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Kim Wilde - Here Come The Aliens Tour
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Kim Wilde - Here Come The Aliens Tour

Kim Wilde

Wie kent ze niet; de heerlijke hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Na een sabbatical is het popicoon terug op de bühne en komt voor een exclusief en intiem theaterconcert naar Theater aan de Parade. U kunt zich verheugen op een eeuwig jonge Kim Wilde!

Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als ‘Cambodia’, ‘View from a Bridge’ en ‘Never trust a stranger’. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’. In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio.

In maart 2018 komt haar nieuwe album uit, Here Come The Aliens. Reden genoeg dus voor een nieuwe tour, onder andere door Nederland.