Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Katwijk / TheaterHangaar
Logo TheaterHangaar

Contact

TheaterHangaar

1e Mientlaan 75
2223 LA Katwijk

Theater foto TheaterHangaar

De TheaterHangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor.De TheaterHangaar heeft een ruime en eigentijds ingerichte foyer, het restaurant Noordeinde en het bordes met een groot panorama terras dat allen uitzicht biedt op het vliegveld en de landingsbanen.In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten van de zon op het terras op de landingsbaan.

Geluidsversterkende apparatuur€20,- borg
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
Garderobe€1,-
PARKEREN

U kunt op de landingsbaan direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en is reeds verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. Parkeerkaarten kunnen ook op locatie bij de parkeerwachters worden gekocht, deze kunnen zowel contant als per pin worden voldaan. De kosten hiervan zijn 10 euro.

OPENBAAR VERVOER

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendelservice van Brouwer’s Tours naar TheaterHangaar komen. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt € 12,00 per persoon voor een retourticket. Tickets voor deze pendelservice zijn verkrijgbaar via de website van Brouwer's Tours. De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn: 17.30 uur/18.00 uur/18.30 uur/19.00 uur bij een avondvoorstelling en 12.00 uur/12.30 uur/13.00 uur bij een matineevoorstelling. De vertrektijden vanaf TheaterHangaar retour naar Leiden CS is om 23.30 uur bij een avondvoorstelling, 17.30 uur bij een matineevoorstelling. Aankomst op Leiden CS is om 23.45 uur bij een avondvoorstelling en om 17.45 uur bij een matineevoorstelling. Indien u geen gebruik maakt van de pendelservice maar met regulier openbaar vervoer reist, is de dichtstbijzijnde bushalte 1e Mientlaan. Houd rekening dat de TheaterHangaar op 1,5 kilometer afstand van deze uitstaphalte is.