Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Karel de Rooij doet het met Piepschuim
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Karel de Rooij doet het met Piepschuim

Piepschuim

Karel de Rooij doet het met Piepschuim

Piepschuim werkt live voor publiek aan hun nieuwe voorstelling 'Zo doen we dat hier'. Nieuwe muzikale ideeën, schetsen en kant en klare liedjes worden onder handen genomen en gekneed tot iets beters. Of niet? De bezoeker beslist mee.

Karel de Rooij, de grote, kleine man van Mini en Maxi, de geestelijk vader van de Wëreldbänd en regisseur tal van theatervoorstellingen, doet het vanavond met Piepschuim.

Gisteren werd de muziek van Piepschuim onder handen genomen, vandaag is de regie aan de beurt. Karel de Rooij zal zich buigen over het gloednieuwe materiaal voor Zo doen we dat hier. Voor het oog van de bezoekers zal hij de ideeën en het materiaal flink door elkaar schudden en zijn eigenzinnige regie erop loslaten. En wederom mag het publiek meebeslissen of het er beter van wordt.

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart.