Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Je maintiendrai
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Je maintiendrai

Samba Schutte

Een veelzijdige cabaretier met veel flair en energie, prachtige verhalen en verrassende inzichten. Dit wordt een positieve, inspirerende show vol rake grappen.
Samba Schutte won in 2006 glorieus alle prijzen tijdens het Leids Cabaret Festival. Zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar voerde hij meer dan 150 keer op in 8 verschillende landen en de registratie werd uitgezonden door de VARA.

Een tweede theatertournee stond klaar maar Samba ging naar Los Angeles, zijn droom achterna. In Hollywood kon Samba nieuwe verhalen ontwikkelen en ervaring opdoen tussen 'the best of the best' op het podium van de wereldberoemde Comedy Store.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is Samba terug met een nieuw programma, Je Maintiendrai.

Samba is half-Nederlands, geboren in Mauritanië, opgegroeid in Ethiopië en maakt tegenwoordig carrière in Amerika. In Je Maintiendrai vertelt hij over zijn levenservaringen op drie continenten en over hoe hij zich staande houdt tussen alle verschillende culturen. Een veelzijdige cabaretier met veel flair en energie, prachtige verhalen en verrassende inzichten. Dit wordt een positieve, inspirerende show vol rake grappen. Samba is terug en zal zich handhaven!

Bekijk hier de trailer