Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Inchecken
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

Inchecken

Anneke van Giersbergen

Vanavond vertelt Anneke van Giersbergen anekdotes en zingt zij akoestische versies van haar nummers. In haar vijfentwintigjarige carrière trad zij op in ruim veertig landen. Nu staat ze in het Nederlandse theater, klaar om het publiek te betoveren met haar stem, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Recensies

Cynthia de Kwant
11-01-2019 08:57

Verkadefabriek / 's-Hertogenbosch

Adembenemend en betoverd! Heb echt paar gehad dat ik letterlijk mijn adem inhield en alleen maar WOW kon zeggen.

Verder zie ik een bepaalde bescheidenheid bij Anneke wat zo charmant is en het nog meer de aandacht trekt om naar haar te luisteren en te kijken. Soms dacht ik zelfs een Edith Piaf achtige klank te horen. Kippenvel!
Hoogtepunt: Zo lief.

Wat een stem, wat een show. Het samen spel met Ferry is ook heel prettig om te zien. Ik denk dat ik nog een keer wil gaan.
Dit was de Try Out, dus lijkt me gaaf om te zien hoe het is als ze verder zijn in de tour.

Aanrader!