Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Houten / Theater Aan de Slinger
Logo Theater Aan de Slinger

Contact

Theater Aan de Slinger

De Slinger 40
3995 DE Houten

Theateragenda

woensdag 16.10.2019 Bestel

Dolf Jansen

Theater Aan de Slinger / Houten / 20.15 uur / € 21,50

donderdag 17.10.2019 Bestel

Rudolphi Producties

Theater Aan de Slinger / Houten / 20.15 uur / € 18,50

vrijdag 18.10.2019 Bestel

Pepijn Gunneweg

Theater Aan de Slinger / Houten / 20.15 uur / € 25,00

zaterdag 19.10.2019 Bestel

Hun

Theater Aan de Slinger / Houten / 20.30 uur / € 19,00

Restaurants in de buurt

Theater Aan de Slinger is een intiem en sfeervol theater in Houten. Cabaret, toneel, muziek, film komt aanbod in het gevarieerde programma. Daarnaast zijn er meerdere amateurverenigingen die gebruik maken van het theater voor het opvoeren van voorstellingen of concerten. Boven de zaal met een capaciteit van 280 zitplaatsen bevinden zich muzieklokalen en lokalen voor kunst- en cultuuronderwijs. Muziekscholen en een middelbare school maken gebruik van deze lokalen. Dit maakt van het theater een levendige broedplaats voor kunst en cultuur in het centraal gelegen Houten.

Theater Aan de Slinger maakt onderdeel uit van het culturele collectief Aan de Slinger. Naast het theater theater bestaat Aan de slinger ook uit educatieve programma’s, cursussen en culturele projecten op bijzondere plekken in Houten. Een aantal afdelingen vormen de organisatie Aan de Slinger: Theater Aan de Slinger, Cultuur Aan de Slinger, Educatie Aan de Slinger en Cursus Aan de Slinger.

Bedrijven maken ook gebruik van het theater voor het houden van bijvoorbeeld vergaderingen, feesten, congressen, personeelsuitjes en recepties. De creatieve omgeving maakt het een verfrissende en prettige plek voor deze bijeenkomsten. Ons gebouw is geschikt voor kleine en grote groepen, van 5 tot 300 gasten.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Theater Aan de Slinger is centraal gelegen in het land. Het is gemakkelijk te bereikbaar met openbaar vervoer: het theater ligt op een minuut lopen van station Houten, waar stoptreinen uit de richting Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen. Vanaf Utrecht duurt de treinreis slechts 8 minuten. Er is ook ruime parkeergelegenheid op enkele minuten lopen.

PARKEREN

Parkeergarage Kruitmolen ligt op één minuut loopafstand van Theater Aan de Slinger en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Tarief: de eerste 2 uur gratis, vanaf het 3e uur betaalt u € 1,50 per uur. Wij hebben uitrijdkaarten à € 5,- voor u beschikbaar. Na winkelsluitingstijd is de parkeergarage alleen te betreden via de entree aan de Stellingmolen. U heeft de uitrijdkaart van de parkeergarage nodig om hier binnen te komen.

OPENBAAR VERVOER

Het theater ligt tegenover station Houten. Ongeveer één minuut lopen. Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.