arrow down

Informatie

Wie op zoek is naar een comfortabel verblijf in Rijkswijk, aan de rand van Den Haag, is bij The Golden Stork aan het juiste adres. Het urban hotel is een fijne oase van rust en gezelligheid voor wie de drukke stad even wil ontvluchten. De industriële uitstraling en eenvoudige inrichting van de kamers geven die echte urban feel. Het kleurige, strakke interieur is vrolijk en de gemeenschappelijke ruimtes maken het makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Speel samen bordspelletjes of hang lekker met een boek op de bank. Je kan je natuurlijk ook even terugtrekken in je eigen kamer, waar je heerlijk tot rust kan komen. 

The Golden Stork beschikt over een eigen restaurant met een gevarieerde kaart, waaronder halal opties, waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Met lekker weer is het fijne terras ideaal en voor een leuke borrel vind je in het restaurant ook nog een gezellige bar. 

Wil je de mooie omgeving verkennen? Huur dan gemakkelijk een fiets bij de (24-uurs)receptie om Den Haag en Scheveningen te ontdekken en kom na een dagje in de stad of aan het strand terug bij het hotel, waar je weer heerlijk tot rust komt. Wedden dat The Golden Stork ook jouw favoriete uitvalsbasis wordt? 

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Urban Hotel The Golden Stork ligt in Rijswijk, aan de zuidkant van Den Haag. In tien minuten wandel je van treinstation Rijswijk naar het hotel. Of neem de bus of tram en stap uit bij halte Volmerlaan om de hoek. Vanaf daar heb je ook rechtstreekse verbindingen naar het centrum van Den Haag. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats achter het gebouw waar je voor € 10,- per dag je auto neer kan zetten. Reserveren is mogelijk. 

De Rijswijkse Schouwburg is met tramlijn 17 maar tien minuutjes reizen en ook de theaters in het centrum van Den Haag zijn eenvoudig en snel te bereiken, dus Urban Hotel The Golden Stork is perfect als je op zoek bent naar een comfortabele, rustige slaapplek vlakbij alle hotspots van de stad. 

Kijk voor een volledige routebeschrijving op Google Maps of 9292.nl. 

Theater in de buurt

Urban Hotel The Golden Stork
52.03774904467486
4.329696893692017
De Rijswijkse Schouwburg (Rijswijk)
52.047
4.32773

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Esmée Dekker en Yoran de Bont te zien in kerstconcert

Esmée Dekker en Yoran de Bont te zien in kerstconcert

It's beginning to look a lot like Christmas is tussen 16 en 28 december te zien in de theaters.

Laatste nieuws

14 jul 2024 Cabaret

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

De hoofdrollen zijn voor Keoma Aidhen, Martijn Noort en Carlo Boszhard.

13 jul 2024 Musical

Spektakelmusical Het geluk van Limburg volgend jaar in première

Gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten

12 jul 2024 Musical

In 2024 tóch een show van Freek de Jonge

Eerder kondigde de cabaretier aan niet meer te gaan touren.

11 jul 2024 Cabaret