arrow down

Informatie

Wil je genieten van luxe in een prachtige bosrijke omgeving? Dan is Hotel Harderwijk op de Veluwe geknipt voor jou! Hotel Harderwijk valt onder de Valk Exclusief Hotels en biedt werkelijk alles voor een topverblijf. De kamers zijn dan ook van alle moderne gemakken voorzien.

Het is dat de natuur om de hoek zo adembenemend is, maar eigenlijk hoef je hier de deur niet uit. Zo is het heerlijk dineren in het inpandige à-la-carterestaurant. De uitgebreide menukaart staat vol culinaire hoogstandjes en kent in het najaar ook de nodige smaakvolle wildgerechten. En wat denk je van een gezellig drankje in de stijlvolle hotelbar? Daarna stap je zo je luxe kamer of suite binnen om te genieten van een welverdiende nachtrust. 

Fervente sporters zullen de fitnessruimte van het hotel ook zeker waarderen. Hier vind je de modernste fitness- en cardioapparatuur, zodat je lekker fit blijft tijdens je verblijf. Natuurlijk kun je voor wat beweging ook gewoon even naar buiten lopen. Maak een mooie wandel- of fietstocht over de Veluwe. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een ree of een wild zwijn!

Het allermooiste uitzicht over de omgeving heb je vanuit de Toekantoren bij het hotel. Beklim de 226 treden en geniet van een adembenemend panorama over de Veluwe. De toren is met goed weer dagelijks geopend. Kom je snel de Veluwe ontdekken?

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Hotel Harderwijk op de Veluwe ligt op een perfecte locatie. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op, want de mogelijkheden tot een mooie wandel- of fietstocht zijn legio. Harderwijk is een gezellige Hanzestad met een sfeervol centrum waar je lekker kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of een voorstelling bij Theater Harderwijk kunt bezoeken. 

Het hotel ligt pal aan de A28 (Leuvenumseweg 7) en is zodoende gemakkelijk met de auto bereikbaar. Parkeren kan op het hotelterrein. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf station Harderwijk de bus naar halte Harderwijk, Hotel Van der Valk. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

Hotel Harderwijk op de Veluwe
52.3316762
5.6415295
Theater Harderwijk (Harderwijk)
52.3396
5.621399999999994

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Theater en natuur komen samen in Vreemde Vogels

Theater en natuur komen samen in Vreemde Vogels

Een leuke familievoorstelling gespeeld tijdens zonsopgang.

Laatste nieuws

Voor €10 naar het theater tijdens het Nationale Theaterweekend

Dit weekend zetten tientallen theaters hun deuren wagenwijd open. Kom je ook langs?

26 jan 2023

Claudia de Breij komt met nieuwe muziekvoorstelling

In februari en maart is ze te zien met Vasistas.

24 jan 2023

Nieuw Twents theaterspektakel: De Vergeten Twentse Lente

Met Johanna ter Steege, Stefan de Walle en Roosmarijn Luyten.

24 jan 2023

Theo Martijn Wever in Musical De Tocht

De gehele cast van de Elfstedentochtmusical is vandaag bekendgemaakt.

23 jan 2023