arrow down

Informatie

Wil je genieten van luxe in een prachtige bosrijke omgeving? Dan is Hotel Harderwijk op de Veluwe geknipt voor jou! Hotel Harderwijk valt onder de Valk Exclusief Hotels en biedt werkelijk alles voor een topverblijf. De kamers zijn dan ook van alle moderne gemakken voorzien.

Het is dat de natuur om de hoek zo adembenemend is, maar eigenlijk hoef je hier de deur niet uit. Zo is het heerlijk dineren in het inpandige à-la-carterestaurant. De uitgebreide menukaart staat vol culinaire hoogstandjes en kent in het najaar ook de nodige smaakvolle wildgerechten. En wat denk je van een gezellig drankje in de stijlvolle hotelbar? Daarna stap je zo je luxe kamer of suite binnen om te genieten van een welverdiende nachtrust. 

Fervente sporters zullen de fitnessruimte van het hotel ook zeker waarderen. Hier vind je de modernste fitness- en cardioapparatuur, zodat je lekker fit blijft tijdens je verblijf. Natuurlijk kun je voor wat beweging ook gewoon even naar buiten lopen. Maak een mooie wandel- of fietstocht over de Veluwe. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een ree of een wild zwijn!

Het allermooiste uitzicht over de omgeving heb je vanuit de Toekantoren bij het hotel. Beklim de 226 treden en geniet van een adembenemend panorama over de Veluwe. De toren is met goed weer dagelijks geopend. Kom je snel de Veluwe ontdekken?

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Hotel Harderwijk op de Veluwe ligt op een perfecte locatie. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op, want de mogelijkheden tot een mooie wandel- of fietstocht zijn legio. Harderwijk is een gezellige Hanzestad met een sfeervol centrum waar je lekker kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of een voorstelling bij Theater Harderwijk kunt bezoeken. 

Het hotel ligt pal aan de A28 (Leuvenumseweg 7) en is zodoende gemakkelijk met de auto bereikbaar. Parkeren kan op het hotelterrein. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf station Harderwijk de bus naar halte Harderwijk, Hotel Van der Valk. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

Theater in de buurt

Hotel Harderwijk op de Veluwe
52.3316762
5.6415295
Theater Harderwijk (Harderwijk)
52.3396
5.621399999999994

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Theater en natuur komen samen in Vreemde Vogels

Theater en natuur komen samen in Vreemde Vogels

Een leuke familievoorstelling gespeeld tijdens zonsopgang.

Laatste nieuws

Award voor rockmusical Jesus Christ Superstar

De musical heeft een maand na première al meer dan 150.000 tickets verkocht!

22 feb 2024 Musical

Documentaire over debuut Milan van Waardenburg op West End

Van Nederlands acteertalent naar Britse musicalster

21 feb 2024 Musical

Nu €10,- vroegboekkorting voor Het Pauperparadijs

Profiteer tot 1 maart van korting voor dit theaterspektakel!

20 feb 2024 Musical

Kijktip: nieuw seizoen Bij Van Duin op de Achterbank

Vanaf 24 februari nodigt André van Duin opnieuw collega's uit in de oldtimer.

20 feb 2024 Kijktip