arrow down

Informatie

Bij Boutique B&B N10 in Roermond kom je voor een totaalbeleving! De luxe en sfeer geven je een vorstelijke ontvangst en laten je de stad optimaal ervaren. Boutique B&B N10 blinkt uit in design en biedt de luxe van een hotel, terwijl je de kleinschaligheid van een bed and breakfast ervaart. Het prachtige pand stamt uit 1800 en heeft een flinke metamorfose ondergaan. Veel authentieke details zijn behouden, maar maken nu deel uit van een kleurrijk, eclectisch geheel waarin Jugendstil en modern design de suites sieren. 

Gastvrijheid en service voeren hier de boventoon, en geven je direct een gevoel van thuiskomen. Ontbijten doe je geheel in stijl in de gezellige centrale designkeuken. Je proeft duidelijk dat alles met liefde en zorg voor je is bereid! Boek zo'n heerlijk gastronomisch ontbijt bij je verblijf voor € 17,50 per persoon. 

En wil je helemaal optimaal genieten van je overnachting in Roermond? Kies dan uit een van de arrangementen die Boutique B&B N10 biedt: 

Intens Genieten Arrangement - Maak je uitje compleet met een diner bij een toprestaurant in Roermond.

Boot Arrangement - Combineer je overnachting met een boottocht op de Maasplassen, inclusief een heerlijke borrelplank.

Wellness Arrangement - Geniet van een Thaise massage bij Serenity Thai Therapy

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Roermond is een Bourgondische stad waar altijd iets te beleven valt! Boutique B&B N10 ligt in het centrum aan de Neerstraat, waar je op loopafstand zit van alle leuke winkels en restaurants, en bovendien wordt omgeven door kunst en historie, zoals de prachtige Munsterkerk of het Cuypershuis. Of breng een bezoekje aan de bekende Designer Outlet Roermond, waar je maar liefst 200 winkels met topmerken vindt. Zoek je liever de rust op? Ontspannen in de natuur doe je op de Maasplassen, bijvoorbeeld met het speciale Boot Arrangement van Boutique B&B N10.

Het station is op loopafstand (800m) van Boutique B&B N10. Ook stoppen er diverse bussen dichtbij, zoals bij halte WC Roercenter, Outlet Center/Stadskantoor, Wilhelminaplein en bij het station. 

Parkeren voor de deur is helaas niet mogelijk, maar gelukkig zijn er voldoende parkeergelegenheden op loopafstand, zoals Q-Park Roercenter (150m) of Kazerneplein Q-Park (800m). 

Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl

Theater in de buurt

Boutique B&B N10
51.1942589
5.9852921
ECI Cultuurfabriek (Roermond)
51.1894
5.98101
Theater De Oranjerie (Roermond)
51.1919
5.99037

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

25 jaar hits van Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is artiest van de week. Wij blikken terug op haar carrière.

Laatste nieuws

14 jul 2024 Cabaret

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

De hoofdrollen zijn voor Keoma Aidhen, Martijn Noort en Carlo Boszhard.

13 jul 2024 Musical

Spektakelmusical Het geluk van Limburg volgend jaar in première

Gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten

12 jul 2024 Musical

In 2024 tóch een show van Freek de Jonge

Eerder kondigde de cabaretier aan niet meer te gaan touren.

11 jul 2024 Cabaret