Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Hardenberg / De Voorveghter
Logo De Voorveghter

Contact

De Voorveghter

Badhuisplein 3
7772 XA Hardenberg

Theateragenda

dinsdag 06.11.2018 Bestel

Youp van 't Hek

De Voorveghter / Hardenberg / 20.15 uur / € 31,00

woensdag 07.11.2018 Bestel

Youp van 't Hek

De Voorveghter / Hardenberg / 20.15 uur / € 31,00

donderdag 13.12.2018 Bestel

Paul de Munnik

De Voorveghter / Hardenberg / 20.15 uur / € 22,50

donderdag 17.01.2019 Bestel

Stefano Keizers

De Voorveghter / Hardenberg / 20.15 uur / € 19,00

Restaurants in de buurt

Theater De Voorveghter stamt uit 1989 en komt voort uit een kleine zaal waar een aantal jaren al diverse kleinschalige culturele activiteiten plaatsvonden. Inmiddels is de capaciteit van het theater sterk gegroeid. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het theater. Ze ontvangen het publiek en de artiesten en zorgen ervoor dat een voorstelling goed verloopt. Behalve twee theaterzalen bevat De Voorveghter ook drie bioscoopzalen. Een daarvan functioneert als kleine theaterzaal.

Geluidsversterkende apparatuurEr is ringleiding (infrarood) aanwezig. Deze kunt u gratis gebruiken. U kunt voorafgaande aan de voorstelling een medewerker vragen om de ringleiding voor u te testen.
ToegankelijkheidHet theater is rolstoelvriendelijk. Indien u een rolstoelplaats nodig heeft, kunt u dit aangeven bij het reserveren van het kaartje.
SlechtziendenIndien u een beperkt gezichtsvermogen heeft, kunt u dit aangeven tijdens het reserveren van de kaartjes. Indien mogelijk houdt het theater daar rekening mee.

Routebeschrijving Plan je route naar theater De Voorveghter via Google Maps.

Parkeren

U kunt parkeren bij de parkeergarages Centrum/Theater, op het Badhuisplein bij het theater zelf of op het Van Wevelinckhovenplein. Klik hier voor een plattegrond en route-informatie.

Openbaar Vervoer

Plan mijn reis