Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Gijp Live!
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 2 recensies)

Gijp Live!

René van der Gijp

René van der Gijp is al jaren razend populair als commentator bij verschillende voetbalprogramma's. Niet alleen vanwege zijn voetbalkennis, maar zeker ook om zijn scherpe mening, en uitbundige humor. Als oud-speler van Sparta, PSV en Oranje is Van der Gijp een expert als het gaat om het hedendaagse voetbal. Niet voor niets werd er een boek over hem geschreven dat de NS Publieksprijs kreeg: De wereld volgens Gijp.

In deze theatershow blikt René terug samen met Jan Dirk Stouten. Ze praten over zijn tijd in het betaalde voetbal, het werk voor de televisie, maar ook persoonlijke zaken komen aan bod. Uiteraard schuiven enkele voetbalvrienden aan om herinneringen op te halen en hun beste verhalen over René te delen.

Recensies

Lucas Lucas
06-06-2019 08:13

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam / Rotterdam

Gezellige avond Gijp staat garant voor humor,leuke anekdotes denk dat Gijp alleen nog meer rendement uit z’n voorstelling zou kunnen halen ipv interview stijl.Voetbalgasten waren leuk een echte VI tafel alleen de muzikale intermezzo kan je achterwege laten.Na afloop boek van Kieft laten signeren en kort praatje met hem buiten gehad.Leuke ontspannen avond.

Eric Moonen
05-06-2019 11:01

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam / Rotterdam

Was een topvoorstelling.
Veel humo, veel gelachen.
Leuke gasten.
Alleen de muziek duurde te lang, beetje saai .