• slider image 1

    Hotelkamers

    Midden in centrum Alkmaar.

  • slider image 2

    Uitgaan in hartje Alkmaar

    Dichtbij restaurants, cafe’s, bioscoop en theater

  • slider image 3

    Ontbijt, lunch en diner

    Goed eten, goede prijzen.

Kings Inn

Hotelkamers


Welkom in het King’s Inn City Hotel gelegen in de charmante Pieterstraat in hartje centrum Alkmaar! Ons boutique hotel is uniek gesitueerd aan de gracht, op steenworp afstand van de gezellige winkelstraten en om de hoek van restaurants en bars. Laat je verrassen door de charme van dit zeventiende eeuwse kaaspakhuis. Ons hotel heeft 16 unieke, sfeervol gedecoreerde kamers met heerlijke bedden, welke variëren van stijlvolle kamers aan de waterkant, kamers met ligbad, familiekamers en de ‘Heerensuite’.

Uniek logeren in een bijzondere omgeving

Stadshotel, King's Inn City Hotel

Welkom in het King’s Inn City Hotel gelegen in de charmante Pieterstraat in hartje centrum Alkmaar! Ons boutique hotel is uniek gesitueerd aan de gracht, op steenworp afstand van de gezellige winkelstraten en om de hoek van restaurants en bars. Laat je verrassen door de charme van dit zeventiende eeuwse kaaspakhuis. Ons hotel heeft 13 unieke, sfeervol gedecoreerde kamers met heerlijke bedden, welke variëren van stijlvolle kamers aan de waterkant, kamers met ligbad, familiekamers en de ‘Heerensuite’.

Iedere kamer een eigen sfeer!

Of het nu voor een romantisch weekend, een reis met vrienden of voor een zakenreis is, King’s Inn City Hotel biedt je een uitstekende combinatie van authenticiteit en moderniteit. Al onze kamers zijn uniek en origineel ingericht en voorzien van comfort zoals digitale tv, gratis internet en een eigen badkamer. Om je dag goed te beginnen, bieden wij je in onze brasserie gelegen op steenworp afstand van het hotel een gevarieerd ontbijtbuffet aan.

Boutique hotel aan het water

Je zult je snel thuis voelen in het King’s Inn city hotel gesitueerd in een monumentaal, karakteristiek oud kaaspakhuis. De lounge op de benedenetage biedt jou en eventueel je zakenrelaties of familie de ultieme mogelijkheid je eigen plek te creëren. Bijvoorbeeld voor een vergadering of workshop. Zoals het een hotel gelegen aan de gracht betaamt, beschikken wij over een aantal motorboten welke je kunt huren om de wateren in en rond Alkmaar te verkennen.

Ontdek de mogelijkheden en arrangementen.

TELEFOON

+31 72 511 0112

+31 72 511 0112