Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Etten-Leur / Nieuwe Nobelaer
Logo Nieuwe Nobelaer

Contact

Nieuwe Nobelaer

Anna van Berchemlaan 2
4872 XE Etten-Leur

Theater foto Nieuwe NobelaerTheater foto Nieuwe Nobelaer

Theateragenda

zaterdag 28.09.2019 Bestel

Sita Vermeulen e.a.

Nieuwe Nobelaer / Etten-Leur / 11.30 uur / € 13,50

zaterdag 28.09.2019 Bestel

Sita Vermeulen e.a.

Nieuwe Nobelaer / Etten-Leur / 14.30 uur / € 13,50

woensdag 11.12.2019 Bestel

3JS

Nieuwe Nobelaer / Etten-Leur / 20.15 uur / € 27,50

Restaurants in de buurt

Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur is meer dan alleen een theater. Het biedt uitkomst aan allerlei cultuurliefhebbers. Naast het bezoeken van een theatervoorstelling is er van alles te doen. U kunt er dineren in het restaurant, spellen en boeken lenen, beeldhouwen, dansen, musiceren, kunstwerken maken of lenen, het is allemaal mogelijk in Nieuwe Nobelaer.

De culturele instelling in Etten-Leur bestaat uit acht disciplines. Op 1 januari fuseerde deze eb vormde met elkaar één organisatie. Theater Nieuwe Nobelaer staat voor toegankelijkheid. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Nieuwe Nobelaer ligt centraal in Etten-Leur dus is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

PARKEREN

Er is een aantal parkeermogelijkheden. U kunt betaald parkeren op het Parkeerterrein De Nieuwe Nobelaer, gelegen pal voor Theater De Nieuwe Nobelaer. Aan de overkant van de weg is ook een parkeerterrein beschikbaar. Op loopafstand (circa 300 meter) bevindt zich een grote ondergrondse parkeergarage met ruim 1.000 parkeerplaatsen. Theater De Nieuwe Nobelaer is toegankelijk voor mindervaliden. Op het parkeerterrein bij de ingang zijn enkele plaatsen gereserveerd voor mindervaliden.

OPENBAAR VERVOER

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, vanaf het NS station Etten-Leur ligt Nieuwe Nobelaer op vijf minuten loopafstand. Mocht u met de bus willen reizen, om elke 5 minuten vertrekt er een bus vanaf NS station Etten-Leur. U kunt opstappen op buslijn 215, 216, 311 en 316 en zo bent u met een minuut bij Nieuwe Nobelaer.