Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Erg Heel
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 2 recensies)

Erg Heel

Stefano Keizers

Stefano Keizers liet het publiek tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival in verwarring achter, won de Wim Sonneveldprijs en zorgde voor een verassing door in de finale van het tv-programma De Slimste Mens te komen. Wie is deze Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Elk antwoord zorgt voor nieuwe vragen.

Stefano Keizers charmeert en ontregelt. Dus wees gewaarschuwd: in de cabaretvoorstelling Erg Heel moet je rekening houden met van alles en is niets wat het lijkt.Kijk voor nog veel meer cabaretvoorstellingen in onze theateragenda.

Recensies

Marco Rieke
24-02-2018 23:32

De Harmonie / Leeuwarden

Een voorstelling als deze heb ik nog nooit meegemaakt. Dat zou kunnen betekenen dat het heel bijzonder is en dat was het ook. Vooral bijzonder slecht. Alles beter dan hier naar toe te gaan. Blijf vooral lekker thuis. Deze voorstelling roept maar één gevoel op en dat is irritatie.

Gert van Dongen
30-01-2018 13:40

Diligentia Theater / Den Haag

In de meer dan 30 jaren dat ik het theater bezoek ben ik eigenlijk altijd tevreden. Maar deze voorstelling is de aller slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Waardeloze voorstelling. Nauwelijks een volwaardig optreden. Absoluut niet waard om een prijs aan toe te kennen.