Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / De eenzame astronaut
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

De eenzame astronaut

madebymensch

Op zaterdag 20 juni, aanvang 20.15, speelt madebymensch de try-out van de interactieve multi-media vertelling 'de eenzame astronaut' in de Lindenberg te Nijmegen.

Op de achtergrond van de praktijk van de wereld van de psychiatrie anno 2013 wordt de spreker door het lot van straat geplukt om zonder verder dralen af te reizen naar de diepste en donkerste krochten van 't zijn.

In een dolle emotionele achtbaanrit doet hij zijn uiterste best om middels tal van creatieve ontsnappingsroutes te ontkomen aan de terreur van de angst, en daarmee aan zichzelf. Met wisselend succes.

Over madebymensch: madebymensch is een organisatie die haar uiterste best doet om de randen van het menselijk bestaan te onderzoeken. En om een glimp op te vangen van wat ons mogelijk te wachten staat, is het belangrijk te rammelen aan de poorten van onze vaststaande overtuigingen.

Met aan boord een paar kilo nieuwsgierigheid, levenslust, onafhankelijkheid en verbeeldingskracht gaat madebymensch op zoek naar nieuwe wonderen.