Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Dansclick 17
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Dansclick 17

Fernando Hernando Magadan & Shailesh Bahoran / Korzo producties

Korzo presenteert ‘DansClick’, waarin u de nieuwste generatie dansmakers ontmoet. Tijdens de zeventiende editie ziet u choreografen die de diversiteit van de Nederlandse dans mooi weerspiegelen: hiphopwonder Shailesh Bahoran en NDT-talent Fernando Hernando Magadan.
Shailesh Bahoran brengt een uitdagende mix van hiphop, popping en breakdance en laat zich inspireren door de Indiase dans. In ‘Lalla Rookh’ brengt hij een ontroerend verhaal uit de Hindoestaanse geschiedenis tot leven. Fernando Hernando Magadan geeft met het tragikomische duet ‘(d)elusive minds’ zijn visitekaartje als choreograaf af. De voorstelling, op muziek van Schubert, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een patiënt met het syndroom van Capgras. Bij deze psychische aandoening is iemand ervan overtuigd dat een persoon vervangen is door een identieke bedrieger.
De avond start met een introductie van de dansmakers in videoportretten. Na afloop wordt van het podium een gezellig café gemaakt en kunt u onder het genot van een drankje napraten met de choreografen en dansers.