Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Carme (live vanuit Londen)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Carme (live vanuit Londen)

English National Opera

Eén van de meest geliefde opera’s bij het wereldwijde publiek is ongetwijfeld de indrukwekkende opera Carmen van George Bizet. Het verhaal gaat over de hartstochtelijke liefde van de naïeve officier Don José en de verleidelijke zigeunerin Carmen, die haar vrijheid verkiest boven een serieuze relatie.

Eén van de meest geliefde opera’s bij het wereldwijde publiek is ongetwijfeld de indrukwekkende opera 'Carmen' van George Bizet. Het verhaal gaat over de hartstochtelijke liefde van de naïeve officier Don José en de verleidelijke zigeunerin Carmen, die haar vrijheid verkiest boven een serieuze relatie.

De meeslepende muziek van Bizet versterkt de typisch Spaanse sfeer van Sevilla, waar tegen de achtergrond van een opwindend stierengevecht een gruwelijke crime passionel plaatsvindt. Iedereen kent de Habanera, het toreadorlied en de fameuze roos-aria van Don José en dat maakt van deze productie werkelijk een feest der herkenning.

Door de goede beeld- en geluidskwaliteit van de zalen lijkt het alsof u ter plekke bij de voorstelling aanwezig bent en ziet u wat er op het toneel gebeurt in close-up. U heeft altijd het beste zicht. Dit seizoen worden met name de opera's en balletten van een van de meest toonaangevende operahuizen ter wereld vertoond. Na afloop of in de pauze staat er een drankje en een hapje voor u klaar in het Theatercafé. U betaalt voor dit geheel verzorgde avondje uit slechts € 22,50 per persoon.