Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Best of Broadway
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 4 recensies)

Best of Broadway

Anouk Maas, Stanley Burleson, e.a.

Best of Broadway is een concertshow met een dijk van een sterrencast. Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels staan allemaal gelijktijdig in het theater.

Samen met hun live band nemen de artiesten het publiek mee op reis langs de mooiste shows van New York. Er komen beroemde klassiekers voorbij uit shows als Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago, Cabaret en Wicked. Maar de artiesten laten ook nummers uit nieuwe hitmusicals horen. Het belooft een gezellige avond vol verrassingen te worden!

Kijk voor veel meer musicals en concerten in onze
theateragenda.

Recensies

Rogier Van Wijngaarden
02-06-2019 20:45

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam / Rotterdam

Stanley Burleson heeft deze voorstelling prima in elkaar gezet. Er zaten voor mijn moeder en mij wat onbekende nummers in, maar alles werd met kwaliteit gebracht. Je kan ook lachen tijdens de voorstelling door enkele leuke grappen. De musicalsterren zijn heel toegankelijk we konden voor de voorstelling op de foto met Wllemijn Verkaik en Anouk Maas. Tessa-Sunniva van Tol is de grote positieve verassing van de avond. Wat kan zij geweldig zingen.

willy van duijn
31-05-2019 23:26

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam / Rotterdam

geweldige zang. freek bartels was de beste jezus die ik ever gehoord heb. veel humor in de voorstelling. al met al een geweldige avond.

Kim vG
29-05-2019 12:51

Koninklijk Theater Carré / Amsterdam

De show zit prachtig in elkaar, en er wordt ontzettend goed gezongen. De show heeft alles wat een musical fan's hart begeert: Prachtige zang, dans, theater, mooi decor, humor. Het zit geweldig in elkaar en het is echt een fantastische avond uit. Ik geef het geen 10 omdat ik heel erg hoopte op nummers uit Phantom en Les Miserables, Chicago en Cabaret zoals werd aangekondigd. Echter, geen een van deze musicals komt aan bod tijdens de show. Dit was echt een heel grote teleurstelling. Ik ben meer een ouderwetse traditionele musical fan, en houd absoluut niet van Evan en Hamilton. 4-5 nummers uitzitten van een musical waar je niet van houdt en waar je blijft hopen op musical nummers die wel komen, die vervolgens niet komen is heel pijnlijk. Zeker als de grote favorieten die wel worden gedaan maar half of voor 1/3e worden gezongen. Dit doet absoluut niet af aan de kwaliteit want er wordt zo ontzettend goed gezongen (kippenvel, tranen, alles bij elkaar). Extra shout out naar Freek, zijn bereik is onvoorstelbaar. Kippenvel!

Natasja Swaan
20-05-2019 18:30

Koninklijk Theater Carré / Amsterdam

Willemijn fantastisch Stanley geweldig freek geweldig tessa geweldig anouk presteert zwaar onder de maat.schandalig.humor vol leuke show maar zonder pia en daar ben ik ziek van