Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Amsterdam / RAI Theater
Logo RAI Theater

Contact

RAI Theater

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Het sfeervolle RAI Theater is één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Het theater biedt een gevarieerd programma met toonaangevende producties uit binnen- en buitenland. U kunt er terecht voor een combinatie van comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kunt u terecht in de foyer van Rai Theater.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk

RAI Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op en buiten het terrein. RAI Amsterdam ligt op 8 minuten van het stadscentrum en 15 minuten van Schiphol Airport.

OPENBAAR VERVOER

Station Amsterdam RAI ligt op een steenworp afstand de RAI. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kunt u de RAI bereiken met metro 51 en bus 62 of 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI.

PARKEREN

Gemakkelijk te bereiken parkeergarage direct aan de ring A10 Meerdere overdekte parkeergarages U parkeert uw auto in de meeste gevallen op maximaal 200 meter van de ingang van uw evenement. Een vast parkeertarief van € 17,50 - per 24 uur (tarief 2016). Bezoekt u het theater, Strandzuid/Zuidpool of THE ROAST ROOM? Koopt u dan een parkeerkaart op locatie.Tijdens evenementen is de parking van RAI Amsterdam de voornaamste parkeergelegenheid. Deze ligt direct aan de afslag van de A10 (afslag 9).