Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Logo Castellum

Contact

Castellum

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Theater foto Castellum

Theateragenda

woensdag 21.02.2018 Bestel

Theater Terra

Castellum / Alphen aan den Rijn / 14.30 uur / € 17,00

donderdag 22.02.2018 Bestel

Aanstormend talent

Castellum / Alphen aan den Rijn / 20.30 uur / € 13,50

vrijdag 23.02.2018 Bestel

Karin Bloemen

Castellum / Alphen aan den Rijn / 20.00 uur / € 32,50

dinsdag 06.03.2018 Bestel

Pip Utton

Castellum / Alphen aan den Rijn / 20.30 uur / € 17,50

Restaurants in de buurt

Castellum leeft. Want de vele voorstellingen die we in de afgelopen jaren naar Alphen aan den Rijn hebben gehaald hebben het gebouw en de stad een ziel gegeven. De kleedkamers ruiken naar schmink, in de zalen hangt de galm van applaus en na een gezellige avond ruikt het theatercafé naar bier en bitterballen. En zo hoort het ook.Castellum ontwikkelt zich naast dé gastvrije culturele ontmoetingsplaats voor alle inwoners Alphen aan den Rijn & omstreken steeds meer tot hét Podium van de Stad. Inwoners die op het gebied van kunst en cultuur iets willen presenteren, leren, beluisteren, zien of meemaken, zijn van harte welkom bij Castellum.Praat mee over de programmering, vertel ons je idee voor een festival, woon activiteiten bij, bezoek voorstellingen, maak gebruik van de ruimtes voor je eigen vereniging; het kan allemaal bij Castellum! Van jong tot oud, wij helpen graag culturele activiteiten te realiseren. Zo ontmoeten en inspireren we elkaar. Kunst en cultuur verbindt!

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
ToneelkijkersTe huur voor € 2,50
GarderobeGratis

Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op ns.nl of 9292.nl.Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 minuten lopen naar Castellum. Verlaat het station aan de centrumzijde en ga op de Prins Bernhardlaan linksaf.Bij de rotonde, het Raoul Wallenbergplein, gaat u rechtsaf de Castellumstraat in. Aan het eind hiervan gaat u linksaf tussen de winkel/woongebouwen door en na enkele meters staat u voor Castellum op het Rijnplein.

PARKEREN

Parkeergarage Castellum onder het stadhuis aan de Raoul Wallenbergplein loopt door tot aan het Rijnplein. Als u deze uitgang kiest staat u voor Castellum. Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart. De uitrijkaart kost € 4,00 mits u ná 18.00 uur de parkeergarage bent ingereden.Met een geldige parkeerkaart/uitrijkaart is het mogelijk ook na sluitingstijd de parkeergarage te verlaten. De meest actuele parkeerinformatie en de openingstijden vindt u op de site van parkeergarage Castellum.